Baltais saraksts

Šī ir lapa kurā tiks publicēti speciālisti, meistari, amatnieki ar ko sadarbība mājas tapšanā bija pozitīva un šos cilvēku pakalpojumus varu ieteikt arī citiem. Tāpat norādīšu vietas kur var iegādāties materiālus ērtā veidā.

Betonēšana, pamati – 25947494 Ervīns Specializējušies uz betonēšanas darbiem. Strādā operatīvi, pamatus 9×23 metri ar vertikālo starpību 2cm.

Traktors – Māris 26575505 Lielais JCB, platais šaurais tranšeju kausi.

Mūrēšanas darbi, koka fasāde, namdaris – 26735284 Raimonds Ozoliņš. Brigāde. Ar mūrēšanas kvalitāti un darba attieksmi esmu apmierināts par visiem 100%. Mūrēja arī iekšsienas, ar tām tāds pats rezultāts. Vēl arī pagrabu un pagalmā atbalsta sienas izveidoja. Nu un arī kaimiņa skaistā koka fasāde ir Raimonda darbs.

Koka kopņu izgatavošana – 67754077 JMR-FRAME Uzprojektēja, saražoja adekvātos termiņos pašā sezonas karstumā. Sakarīgi veči ar ko patīkami kopā bija sastrādāties.

Jumta kopņu un jumta seguma montāža – Jānis 29104535. Ātri un samērā kvalitatīvi. Patika ka darbības atstrādātas līdz automātikai, kārtīgs instruments. Vietām ir pa kļūdiņai, bet nekas būtisks.

Siltās grīdas, apkures apsaites darbi – kontakti izņemti, jo cits pasūtītājs tika apkrāpts.

Gāze (projektēšana un būvniecība) – 22338044 Armands SIA Dapegs. Izdarīja kā vienojāmies, gan projektu gan būvdarbus

Logi ,ārdurvis – 28327220 AVU Logi, Jānis Lejnieks.  Bauska. Kāpēc, lasīt šeit un arī šeit

Skārdnieks – 29576376 Jānis Sniedze. Meistara vārdu apliecina gan darbi, gan Latvijas amatniecības kameras amata meistara diploms.

Estrich betona klona grīdas – 28650535 Voloģa. Grīdas līmenis ideāls. Bija vienā vietā grīdas defekts dēļ pamatnes. Atbrauca un pārtaisīja pēc pirmā zvana.

Mašīnapmetums – 20030036 Nikolajs Brigāde 3 puiši. Akurāti, taisni, kvalitatīvi. Kvalitatīvi materiāli, kārtīgs instruments. Vērtējums 10 no 10.

Fasādes siltināšanas darbi – Māris 28473211 – Siltināšana, armēšana, dekoratīvais apmetums. Laba kvalitāte, dara kā vienojāmies (īpaši svarīgi jo bija logi ar iznesumu). 300m2  nepilnās 5 nedēļās. 1.5mm biezpiena grauds bez defektiem vai pārejām uz 50m2 vienā plaknē. Saimniecības ēka arī viņu darbs.

Ceresit Visage Fasādes darbi– Kaspars 27050877 – dekoratīvo elementu uzvilkšana CT720 + CT721. Ieteica Ceresit pārstāvis kā vienu no nedaudzajiem, kas to LV vispār darot un kam ir pieejamas matricas.

Siltināšana ar beramo akmens vati – 29934481 Kaspars. Atbrauca ar lielo pūšamo iekārtu. Izdarīja darbu kvalitatīvi un ātri.

3slāņu koka grīda un ieklāšanas darbi – veikals Lamela, pārdevējs Nauris. Piedāvāja gan ļoti labu cenu, gan noorganizēja grīdas ieklāšanu caur veikalu ar visu rēķinu un čeku par daudz sakarīgāku ciparu kā prasa “grīdu meistari no ss.lv”. Tā kā droši ņemiet gan materiālu, gan darbu.

Iekšdarbi – Edgars Duks 28276071  Pārtaisīja citu brāķi, izdarīja savu darbu ar attieksmi un kvalitāti. Pat gribot nebija kur piesieties pie pabeigtajiem darbiem. Pilns cikls no melnās apdares līdz gatavam rezultātām – špaktelēšana, krāsošana, flīzēšana, tapetes, santehnika utt.

Bruģēšanas – SIA Bruģējums Igors 28662029  Pilns cikls no būvlaukuma līdz pabeigtam bruģim, celiņiem, lievenim. Objektā bija 3-6 cilvēki. Nobruģēja nepilnas nedēļas laikā. Patika attieksme pret darbu un klientu.

Caurumu urbšana betonā – SIA SEVES 29257719 Skaidri apmaksas principi un kvalitatīvs darbs

Transporta pakalpojumi – Raivis 28342772 VW LT lielais buss līdz tonnai + piekabe līdz 2,5tonnas. Palīdz gan atvest, gan iekraut/izkraut

Kur pirkt ?

Būvmateriālu iegāde www.prof.lv 20299668 Kaspars – ērti pasūtīt, piezvana pabrīdina ja kādu preci ilgi jāgaida un piedāvā pārkomplektēt ar analoģiskiem materiāliem. Piegāde elastīga, komunikācija super.

Fasādes siltināšanas sistēmas Ceresit materiālihttp://www.krasugrupa.lv veikals Džutas ielā (Teika) Mārtiņš Voitkovs 26418554  Patika sadarbības process un iespējas daudz ko atrisināt un pasūtīt telefoniski.

Transports – 29223789 – 16m3 beramo kravu piegāde Ādažos. Var nodrošināt ja nepieciešams beramkravu piegādi ar 2 automašīnām.  Atrodas Briljantos.

CT Noma Juglā – ētra noma, pēc pāris pasūtījumiem pat ķīlas naudu vairs neprasa un iespējams pasūtīt instrumentus vienkārši piezvanot.

Junkers katls, skurstenis, automātika – SIA Centra Jaunzemji 29346141 Juris. Pārdeva produkciju par labu ciparu, plus saorganizēja sezonas sākumā katlu meistaru, kas nākamajā dienā pēc gāzes pieslēgšanas atbrauca palaist katlu.

Kokmateriāli – www.masterklass.lv – atrodas Garkalnē. Augsta produkcijas kvalitāte un labas cenas. Nodrošina pilnu spektu sākot no zāģēta līdz žāvētam/kalibrētam/impregnētam. Sava kalte.

P.S. Lai pēc tam nebūtu domstarību no sērijas “a es biju izlasījis/iedomājies ka būs tā, bet ir šitā” pirms vienošanās par darbu izpildi atrunājiet jums būtiskos aspektus.

53 Responses to Baltais saraksts

  1. andreass smirnovs saka:

    melnais saraksts ari bus?

    Patīk

  2. Atbalsojums: Mūrēšana darbi iet uz beigām | Ģimenes māja no sapņa līdz atslēgai

  3. Paldies, ka iekļāvāt mūs savā baltajā sarakstā. Tas mūs motivē turpināt piedāvāt vis kvalitatīvāko būvmateriālu piegādi un zemāko cenu materiāliem.

    Paldies.
    PROF.LV (būvē ērtāk – pērc lētāk)

    Patīk

  4. andreass smirnovs saka:

    Ludzu uztaisiet melno sarakstu. Rakstu jums jau 2. reizi. Baltais saraksts ir labi, bet melnais saraksts butu vel labak, jo tad varetu but 100% dross, ka neiegrabsos kaadaa neprofesionaalii.

    Patīk

    • Ernests saka:

      Pagaidām melnajā sarakstā nav ko likt jo ar visiem meistariem kas ir bijuši objekta ir paveicies, plus uzskatu ka nav sliktu meistaru ir neatbilstošas ekspektācijas pret kvalitāti vai neatbilstoša prasīta nauda paveiktai kvalitātei . Protams ja trapisies kāds uzmetējs vai izteikts krimināls tā būs pat atsevišķs raksts.

      Patīk

      • andreass smirnovs saka:

        Paldies Ernest par atbildi. Ceru ka jums nebus neviens neprofesionalis vai kriminalais. Nevaru jums piekrist, ka nav sliktu meistaru. Ir pat loti slikti, kas darbu veic pavirsi un ne estetiski. Man biezi trapas cietumnieki, dzeraji, utml. Vini darbu veic pavirsi, dzer darba laika, neieklaujas terminos, saboja un zog tehniku, utml. Pats sliktakais, ka veicot savu darbu vini saboja citu meistaru pabeikto darbu.

        Man nesen trapijas santehnikis, kas liekot podu salauza aukstaa udens cauruli un applidinaja visu dzivokli. Pec tam ar to nepietika, lai nomainitu aukstaa udens cauruli naacaas dauziit tikko uzliktaas fliizes.

        Patīk

      • Ernests saka:

        Pamēģiniet nākamreiz meklēt caur http://www.meistari.lv/ tur mazāks procents halturščiku un starpnieku kā iekš ss.lv

        Patīk

  5. piča saka:

    par masterklass- pievienojos. pie tam, var sarunāt savākt materiālus ārpus darba laika, kaut pa nakti, kas nav mazsvarīgi.

    Patīk

  6. Gulu saka:

    Paldies par atjaunoto sarakstu 🙂

    Patīk

  7. Kristiāns saka:

    Vai uz iekšdarbiem vēl nav kāds, ko ieteikt – reģipša griestu krāsošana un tamlīdz.

    Patīk

  8. Valters saka:

    Ernest, kādi bija mājas fasādes siltinātāji? Vai varat ieteikt? Vismaz nebūtu jamāca kā logus ar iznesumu iestrādāt 🙂

    Patīk

  9. Ernests saka:

    Katru darbu darītāju sarakstā lieku vai nelieku pēc darbu pabeigšanas, šādi ir gan motivācija celtniekiem darboties līdz beigām atbilstošā kvalitātē, gan mazāks risks, ka kāds “aizmānīs” pie sevis 🙂 Par fasādniekiem darbs vēl notiek, bet šosezon viņi jau ir aizsisti uz pēdējo objektu un būs “pieraksts” tik uz nākamo sezonu. Pagaidām ar darbu esmu apmierināts, ir dažī sīkumi kur varētu piekasīties, bet galvenais ir jautājums kā uzvilks dekoru, pēc tā arī vainu būs vai nebūs šeit.

    Patīk

  10. Agnese saka:

    Diemžēl, par Raivi Šukotu nevaru gan neko labu pateikt. Palika parādā naudu (iedeva viņam naudu, lai nopērk materiālus… tā arī pazuda ar galiem). Arī uzstādītās siltās grīdas, izrādās, nedarbojās. To konstatējām tikko, kad palaidām apkuri. Uz telefona zvaniem neatbild jau trešo mēnesi. Sākumā vismaz solījās “rīt būšu”.

    Patīk

  11. Ivans saka:

    Labdien Agnese,

    Tas Raivis arī man ir paradā, darbs nav pabeigts, naudu paņema un aizbēga.
    Piezvāniet man lūdzu 28383839. Ivans
    Varam iesniegt kolektīvo iesniegumu policijā par krāpšanu.

    Patīk

  12. Sveiks, varetu ludzu no Tevis sanemt Prof.lv tavu kontaktpersonas epastu, izskatas, ka Tev ir bijusi laba sadarbiba, tapec gribetu ari sakontakteties 🙂

    Patīk

    • Ernests saka:

      Vainu labojušies vai arī bijusī sieva iekomentējusi 😀 Es tik rakstu par cilvēkiem ar ko esmu strādājis un kā man ar tiem gājis. Un piesieties kautkādām Māra vai Sergeja darbībām nav īpaši kur – darbs izdarīts atbilstoši tam par ko vienojāmies.

      P.S. Bet laikam jau kā kuram trāpās, jo rekur tepat komentāros arī par Raivi Šukotu uzpeld nesmukumi, kaut arī man viss izdarīts labi.

      Patīk

  13. Atbalsojums: Iekšdarbi pabeigti | Ģimenes māja no sapņa līdz atslēgai

  14. Jānis saka:

    Ar AVU logiem bija slikta pieredze – nerekomendēju. Vienīgā pozitīvā lieta bija cena, ar visu pārējo – logu kvalitāti (liku Geneo), termiņiem, uzstādīšanu bija lielas problēmas.

    Patīk

  15. Jānis saka:

    Uzstādīšana:
    Apsolīja pēc divām nedēļām. Faktiski zvanīju pēc trijām nedēļām, atrunājās, ka pēc nedēļas, zvanīju pēc četrām nedēļām – atkal atrunājās ka pēc nedēļas, rezultātā ieradās tikai pēc sešām nedēļām. vēl sagadījās tā, ka tieši pirms montāžas bija klāt pirmais rudens putenis kā rezultātā māja bija pilna ar sniegu, koka dēļi uz grīdām uzburba, lai gan lielāko daļu sniega izvācu ar liekšķeri…. Biju pasūtījis montāžu ar lentām, bet montētāji paziņoja, ka līme tādā aukstumā nav lietojama un lentas viņi nelīmēšot…. Nelīdzēja arī piedāvājums līmi sasildīt. Gala rezultātā nenormāli nočakarējos kamēr visas tās lentas pats gan iekšpusē, gan ārpusē salīmēju.
    Pati montāža visumā bija ok, tikai vienam logam apakšā zem palodzes nebija kārtīgi viss ar putām aizpūsts.
    Logu kvalitāte:
    Jau pirmajā sezonā vienai paketai iekšpuse aizsvīda (3 pakešu logi ar argona pildījumu). Tā tas ir turpinājies arī visas nākošās sezonas. Visiem logiem ar divām vērtnēm apmēram loga vidusdaļā (tai vērtnei, kura bez roktura) nāk iekšā pamatīgs aukstums. Ar standarta regulēšanu šo vietu nav iespējams pieregulēt, lai gan mēģināju uzlikt maksimālo piespiešanu. Nākamajā ziemā mēģināju risināt uzstādot speciālus regulējamus piespiedējus, taču arī tādā veidā neizdevās šo problēmu līdz galam novērst.
    Bet tas tā, lasot balto sarakstu nespēju noticēt, Tev tiešām it ĻOTI, ĻOTI paveicies ar celtniekiem un LIELS paldies par blogu, patīkami atcerēties paveiktos darbus mājas būvniecības procesā 🙂

    Patīk

  16. normunds saka:

    Jau nopriecājos, ka savai fasādei būšu atradis labus meistarus (Māris, 28473211), bet ierakstot google.lv rādās kā uzmetējs un azartspēļu spēļmanis. Cik nopietni ticēt šādiem ierakstiem? Varbūt vienkārši nomelno cilvēku. Tomēr gribās sadarboties ar kārtīgiem cilvēkiem. Varbūt ir vēl kādi iesakāmi kvalitatīvi fasādes meistari?

    Patīk

    • Ernests saka:

      Katram ir pašam jalemj un jāizvēlas. Es rakstu savu pieredzi. Fasadniekus ņēmu pēc tam kad redzeju kā šie paši celtnieki pabeidza fasādi kaimiņam pāris ielas tālāk. Man tajā sūdzība aprakstīto problēmu nebija.

      Patīk

  17. Mārtiņš saka:

    Varbūt Jūs varētu ieteikt kādu elektriķi, kas varētu ievilkt elektrību dzīvojamās mājas jaunbūvei?

    Patīk

  18. Inese saka:

    Vadoties pēc šeit publicētā baltā saraksta, mēģinājām dabūt pamatu tāmi no pieminētā Ervīna. Nezinu vai viņš tāpat arī strādā, bet par aprēķinu nu jau kādu 7 reizi atbild, ka būs, bet kā nav tā nav…..

    Patīk

    • Raimonds saka:

      Tikko zvanīju Ervīnam, gaidu grunts atbalsta sienas tāmi. No sarunas sapratu, ka tūlīt sarēķināt. Redzēs! 🙂

      Patīk

  19. MrKAA saka:

    Estrich betona klona grīdas – 28650535 Voloģa. Ienākošie zvani slēgti:(

    Patīk

  20. Raimonds saka:

    Voloģa (Vladimirs) pirmdien atbrauks pie manis samērīt mērus un vispār aplūkot objektu Estrich grīdām. Vispirms 42m2 melno grīdu un tad 60m2 jau virskārtu.
    P.S.Vakar zvanīju, ar numuru viss kārtībā. Un pilnīgi piekrītu Ernestam, ka katram klientam ar meistariem var būt savādāks iznākums. Ja dialogs būs patīkams, tad izvēlēšos viņu un ierakstīšu atskaiti. Jāatzīmē, ka cenu iedeva ļoti labu, tas dara mazliet bažīgu.

    Patīk

    • Raimonds saka:

      Netīšām uzgāju savu solījumu. Tad nu dalos!
      Voloģa super cilvēks, pašas grīdas klāj brālis ar komandu, kas arī ir laipni un draudzīgi. Kopumā brauca trīs reizes pie manis. 2016.g. decembrī ieklāja 42kvm melno grīdu uz grunts. Nožuva, pa trīs mēnešiem es ieklāju siltās grīdas pirmajā stāvā, plus vēl dažādi darbiņi pa starpu. Tad 2017.g martā ieklāja atlikušos 60kvm, jo runājām par 100kvm kopumā. Savādāk cena būtu augstāka tikai par 40kvm.
      Plus otrā stāva 70kvm vēl pēc 2 mēnešiem, kad sakārtoju segumus estrich ieklāšanai. Brigāde gan cita Voloģam, bet darbs kvalitatīvs. Kvadrātmetra cena jau patīkamāka bija. Tiesa abās reizēs smilti gādāju pats. Pareizo, no Vangažiem. Kad sakārtošu platības, zvanīšu viņam. 🙂

      Patīk

  21. Inese saka:

    Nu jau diemžēl jāsaka, ka pieredze ar Ervīnu pavisam bēdīga. Nespēj viņš ne plānot darbus ne paredzēt to beigu termiņus. Līdz ar to pilnībā sagrāva mūsu cerību vēl ielikt pamatus šoruden. Solīja, ka sāks darbus kaut bez mūsu klātbūtnes, atbrauks, parakstīsim līgumu (un tajā laikā mums paziņām tieši ielika pamatus, līdz ar to šī rudens sniegs vispār nav arguments vairs), bet pazuda ar galiem. Pietrūkst pat drosmes pacelt telefonu un atzīt savu vainu. Un loģika ir grandioza – ne par ko neparakstīt pirms tam līgumu (pirms pats 100% nav pārliecināts, ka sāks darbus), lai nebūtu pilnīgi nekādas atbildības par termiņu neievērošanu. Nožēlojami.
    Protams, prieks, ka kādam tas viss arī ir izvērsies veiksmīgāk, bet nu var gadīties arī šādi.

    Patīk

    • Aigars saka:

      Ir jāsaprot ka no laba meistara līdz sliktam ir viens solis . Kā uz to paskatās no malas . Visi grib tos labos meistarus, dalās ar kontaktiem, sekojoši labajam meistaram ir jātaisa kaudze ar tāmēm, jazina pateikt, sasolīt darbu termiņus, nezinot cik no tām tāmēm atgriezīsies kā reāli pasūtījumi , paralēli jāturpina strādāt objektā ka labam meistaram . Labs meistars lielākoties strādā viens lai varētu garantēt kvalitāti, bet diennaktī ir tikai 24 stundas, kaut kad ir jāguļ, ir jāēd, ir personīgā dzīve, ir ģimene ,ir draugi . Un tā pamazām rodas sliktās atsauksmes, ne tā tāmi uztaisīja, nepacēla klausuli, neatzvanīja, nezināja pateikt kad izdarīs, u.t.t.
      Mūsu pasūtītāju vide ir diezgan neiecietīga, meistariem arī būtu ļoti daudz ko pateikt . Velk garumā ar izvēli, knapinās par katru eiro, bet kad nu ir sadūšojies pasūtīt tā vajag uzreiz . Kaut vai par tiem pašiem logiem, ja ir labi meistari ar labām atsauksmēm, nav iespējams visus pasūtijumus izdarīt vienlaicīgi . Bet kad tad pasūta – pasūta vasaras beigās, rudenī kad būve tuvojas nobeigumam, jumts ir uzlikts un gribas siltumu telpās . Bet lai darbu izdarītu kvalitatīvi, katrai operācijai vajag zināmu laiku, un cilvēks ar nav uzvelkama rotaļlieta , piekūst no stresa kā to visu paspēt . Tāpat ar mēbelēm, pasūta kad logi ir ielikti, rudenī, gatavas grib uz ziemassvētkiem, Atkal sanāk masu skrējiens uz vienu mērķi .
      Zinu to visu jo pats strādāju kā individuāls meistars, kāpņu un margu ražotājs . Cilvēki iedomājas ka kāpne ir mēbele kuru var saražot cehā un ienest mājā pāris stundās , un skaistu ,izturīgu margu pieskrūvēt pēc svilpiena . Standartizētu konstrukciju iespējams var, bet ne pēc individuāla pasūtījuma . Tur ir darbs dienām , un pat nedēļām . Tā nu strādāju un skatos kā notiek tā būvniecība visapkārt, kā abas puses viena uz otru kašķējas un taisnība ir kaut kur pa vidu .
      Tīrais darba laiks lai pilnu kāpni ar margām saražotu ir ap divām nedēļām, reāli laiks objektā ir no pāris menešiem līdz pat vairākiem gadiem neatkarīgi no manis (iemesli dažadi ). Nu sakiet kā es varu solīt nākamam klientam termiņu ja nezinu kad tikšu galā ar iepriekšējo darbu ! Un kā lai nopelna algu sev lai var ģimeni uzturēt ?
      Kad pasūtītājam visu šo stāsti, brīdinu par iespējamām nebūšanām, tas māj ar galvu un saka, pie manis tā nebūs, viss būs raiti , pēc grafika , man tikai labākie meistari .
      Klausos un smaidu …

      Publicējis 1 person

      • Edgars Duks saka:

        diezgan precīzi, lai neteiktu vairāk…..
        labu meistaru vajag visiem, bet ne visi var atļauties gaidīt labu meistaru……. bet nu prasīības… nekas īpašs….. visam jābūt PERFEKTI!!!
        …. var un vajag, bet tad pasūtītājam arī pacietībai jābūt

        Patīk

    • ASh saka:

      Tēma jau veca, bet te mans update 2019. gada pašās beigās:
      Jā, piekrītu, ka Ervīnam klibo tāmju sagatavošanas termiņi, varbūtēji darbu uzsākšanas termiņi, bet tas ir pilnīgi saprotams, ka viņš negaida tikai vienīgi uz manu objektu, un kā jau citi minēja, domāju kā šādi tāmju prasītāju un darbu pierezervētāju ir gana daudz. Sāku ar viņu runāt pavasara pusē, nekonkrēti, kautko minēju par pakāpenisku būvniecību tad vasarā jau gribēju konkrētāk, bet viņš bik pazuda. Bet man steigas nebija. Tad saņēmos uz rudens pusi, sarunājām jau konkrēti, ka man vajag paspēt līdz ziemassvētkiem pamatus, nauda ir, maksāt gribu, pamatus vajag. Tanī brīdī arī viss notika ļoti ātri un labi. Solīja uzsākt pēc 2 nedēļām, šķiet uzsāka pēc 3. Solīja pabeigt līdz ZSV, pabeidza nedaudz pirms. Pa vidu uzsniga, vajadzēja liet pārsegumu, viņi paši atveda sildītājus, nopakoja ar plēvēm pagraba daļu, sildīja, tīrīja sniegu kur vajadzēja.. Neesmu celtnieks, par darbu kvalitāti ļoti spriest nevaru, šķiet viss ir ļoti ok, bet man patika darba process, komunikācija, temps, utt. Pats labākais – sakrita, ka šinī laikā pats LV atrados ļoti reti, pamatā brīvdienās, kad arī veicu kārtējo posmu apmaksu un aizskrēju apskatīt objektu. Ervīns man regulāri sūtīja bildes no darba procesa whatsapp, gan kā armatūra ielikta, gan veidņi salikti utt utjp. katru dienu jaunas bilde, tāpat visi termiņi tika gana labi ierīkoti (protams, ka celtniecībā kāda diena šurp vai turp ir pilnīgi normāli). Ārkārtīgi patika, ka mana iesaiste procesā bija minimāla – kontakts bija tikai ar Ervīnu, kurš pats veica visu pārējo, tehnikas nomas, materiālu pirkšanas utt utjp. Arī sākotnējā runātā summa kopumā bija gana tuvu reālajai, iespējams palielinājās 2..3% robežās, bet tur arī manis paša veiktas izmaiņas, ka sarunājām izbetonēt bik lielāku pagrabu (papildus telpa).
      Es viennozīmīgi rekomendētu Ervīnu arī citiem. Tas vai izdosies un kā izdosies sarunāt ir katra paša rokās, bet, ja sarunā, tad darbs tiek veikts labi, ātri un komunikācija ļoti patīkama.
      P.S. es noslinkoju un nekādu līgumu neslēdzu.
      P.P.S. Zinātu kā pievienot bildes, pievienotu 🙂

      Patīk

  22. Edgars saka:

    Traktos ir no Ādažiem? Vai vismaz tuvumā?

    Patīk

  23. Natalija saka:

    Man mašīnapmetumu arī taisīja puiši, kas šeit minēti (tel. 20030036 Viktors). Ātri un kvalitativi, esam ļoti apmierināti. Viņi man arī estrich sauso betonu grīdu uztaisīja ātri un kvalitatīvi. Par cenām izdevas sarunāt. Droši varu rekomendēt.

    Patīk

  24. Atbalsojums: Uzmanās no celtniekiem ar viltus pieredzi | Ģimenes māja no sapņa līdz atslēgai

  25. Vitalijs saka:

    Paldies par šāda veida sarakstu. Pēc Jūsu informācijas griezos pie apmetējiem tel. 20030036. Visu łoti labi uztaisīja, uzreiz redzams, ka profesionali. Puiši ari citus darbus piedavaja veikt, arī grīdas.

    Patīk

  26. Atbalsojums: The Point of No Return | Būvējam māju Ošlejās

  27. Atbalsojums: Bruģis – Mans Nams

  28. Līga saka:

    Vai ir kādi labi meistari paneļu žogam?

    Patīk

Dalies ar savu viedokli

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.