Nepieciešams mēbeļnieks kas prot strādāt ar saplāksni

Varbūt kādam ir kontakti labam mēbeļu meistaram, kas prot un var izgatavot mēbeles no bērza saplākšņa un krāsota MDF ? Šoreiz “lamināta skrūvētāji” īsti nederēs, jo jādara vairāk kā sagriezt, nolaminēt maliņas un saskrūvēt korpusu.

2015-11-02 21.51.04

Nepieciešams izgatavot kopijas no jau esošiem skapīšiem + izgatavot jaunus pēc izmēriem. Korpuss Latvijas finieris saplāksnis, balināts, durtiņas krāsot MDF, iekšas krāsots saplāksnis. Donoru, ko izjaukt, lai noņemtu mērus un nebūtu kautkas jādomā no jauna nodrošināšu.

Šis ieraksts tika publicēts Iekārtojums ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

15 Responses to Nepieciešams mēbeļnieks kas prot strādāt ar saplāksni

  1. gravita saka:

    Psc! Interesanti, kāpēc lamināta skrūvētāji tiek tā noniecināti? Manuprāt, jebkurš, kurš māk taisīt lamināta mēbeles, ar saplāksni var rīkoties 2x labāk.
    Vnk redzams, ka autors pats nerubī fišku.

    Patīk

    • Ernests saka:

      Atvainojiet ja aizskāru. Nebija tādas domas.
      Vienkārši esmu saskāries (tikko radinieks no tāda sūtīja skapi) ar korpusa mēbeļu taisītājiem, kas ir gatavi izgatavot bīdāmam skapim iekšas, pat virtuvi, bet tikko ieminās par tā paša bīdāmā skapja durvīm tā uzreiz atrunājas ka netaisa vtml.

      Kāpēc pieņēmu ka varētu būt tā arī citiem, jo saplāksni ir paredzēts nevis vienkārši sazāģēt taisnstūros un saskrūvēt, bet gan vēl izfrēzēt savienojuma vietas un kantes, nobeicēt vai nolakot. Un šāds aprīkojums ne katram ir.

      Patīk

      • Piča saka:

        Arnis 29249324. Normāls kadrs. Taisīja man laboratorijai gan finiera skapjus, gan galdus, gan skaidenes izstrādājumus. NEkādu kreņķu- tik maksā. Kalpo jau 3. gadu (pie tā, ka laboratorija man ar ķīmiju nodarbojas) 😉 Darbnīca kaut kur pie cēsīm.

        Patīk

      • Bīdāmais saka:

        Bīdāmā skapja durvis normāli uztaisīt var tikai ražošanā. Tas jau tā kā būtu jāzin

        Patīk

    • janis saka:

      ir firma kas so visu var izdarit sia edelveis eg ,ulbroka

      Patīk

  2. valdis saka:

    tāpēc, ka mēdz būt pārgudri. lūk tāpēc.
    bāzīs savu produkciju, kas ir pretrunā ar klienu.

    Patīk

  3. asasasssaa saka:

    Diemzheel tie, kas ar laminatiem nemas, isti neko no mebelju taisishanas daudz nejedz… Cilveki tur jau tik talu degradejas, ka pat sev neko nespej smuku uztaisiit. Pat nezina kaa SEV taisiit ko labu…

    Patīk

  4. KārlisL saka:

    Uz mēbeļu pozīciju daudz naudas var ietaupīt pasūtot detaļas Attēls-R Maskavas ielā. Puse Rīgas “mēbeļu izgatavotāji” tur pasūta un pēc tam tikai saskrūvē. Nekas vairāk par precizitāti, matemātikas( ģeometrijas) zināšanām tur vajadzīgs nav. Tur uz vietas ir arī rasētājs, kas var uzskicēt neregulāras formas detaļas. Pašam pasūtot, var daudz niansētāk piedzīt detaļas, salaiduma vietas, ko ierindas mēbeļnieks, visticamāk necentīsies ievērot. Katrā ziņā uz turieni vērts aizbraukt kaut vai lai pašpikotu idejas.

    Patīk

    • gravita saka:

      Hmm, kas tādā gadījumā ir “ierindas mēbeļnieks”, ja parastais iedzīvotājs var “niansētāk piedzīt detaļas”?

      Un kā tad sauc tos, kas visu izdara no A līdz Z?

      Patīk

    • Ernests saka:

      Par attelsr, andeko un vēl vikni citiem zinu un esmu izmantojis to pakalpojumus lai saliktu vairākas korpusa mēbeles. Šoreiz gan šis risinājums neder, jo šie kantori pamatā nodarbojas tikai ar sagriešanu, malu aplīmēšanu un enģu vietu frēzēšanu – nekādu caurumu veidošanu, malu profilfrēzēšanu kur nu vēl beicēšanu un lakošanu nenodrošina.
      Tāpēc arī nepieciešami tādi kas var ko vairāk kā izrēķināt izmērus un pasūtīt attelsr detaļas.

      Patīk

  5. budzis saka:

    Vai var painteresēties, kādam nolūkam paredzētas šādas, manuprāt, pirkstus laužamās durtiņas? Kāpēc ne jebkāds puļķis, rokturis, jebkas? Kur ir aprakts suns? 🙂

    Patīk

    • Ernests saka:

      Kāpēc caurumi nevis puļķi, jāprasa vācietim, kas to izdomāja. Mans pieņēmums bērnu mēbelei jo mazāk izvirzījumu aiz kā aizķerties jo labāk un durvju rokturi ir vieni no tiem aiz kā var aizķerties.
      Pa šiem 3 gadiem nereizi nav bijušas problēmas ar pirkstu iesprūšanu, ievēršanu vai traumēšanu – tātad risinājums ir OK.
      P.S. Mēbeļu autors bija iedomājies ka to var salikt aptuveni šādi vai vēl kādā no neskaitāmām variācijām http://www.sixeight.de/fileadmin/res/img/content/startseite_bg.jpg

      Patīk

Dalies ar savu viedokli

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.